Događaji u prošlom tjednu - PP N.Gradiška

Na području Policijske postaje Nova Gradiška u razdoblju od 25. srpnja do 01. kolovoza, zabilježeno je ukupno 10 kaznenih djela od kojih je pet protiv slobode i prava čovjeka i građanina, tri protiv imovine, jedno kazneno  

Na području Policijske postaje Nova Gradiška u razdoblju od 25. srpnja do 01. kolovoza,  zabilježeno je ukupno 10 kaznenih djela od kojih je pet protiv slobode i prava čovjeka i građanina, tri protiv imovine, jedno kazneno djelo protiv života i tijela i jedno kazneno djelo protiv sigurnosti platnog prometa i poslovanja.  

U oblasti cestovnog prometa u prošlom tjednu, na području Policijske postaje Nova Gradiška, dogodilo se ukupno pet prometnih nesreća, od kojih dvije s ozlijeđenim osobama i tri s materijalnom štetom. U ovim prometnim nesrećama dvije osobe su lakše ozlijeđene, dok su dvije osobe zadobile teške tjelesne ozljede. Prošli tjedan je na novogradiškom području evidentirano ukupno tri prekršaja iz Zakona o prekršajima protiv javnog reda i mira i tri prekršaja iz Zakona o zaštiti od nasilja u obitelji. Na graničnom prijelazu Stara Gradiška – Bosanska Gradiška državnu granicu je prošli tjedan prešlo ukupno 127 692 putnika i 46 621 vozilo.



Stranica