Sažetak stanja sigurnosti za protekla 24 sata

Slika PU_BP/IMG_0755-polic.vozilo.jpg

Na području Policijske uprave Brodsko-posavske tijekom protekla 24 sata evidentirano je ukupno pet kaznenih djela od kojih su svih pet kaznenih djela iz općeg kriminaliteta. U strukturi općeg kriminaliteta najbrojnija su imovinska kaznena djela kojih je bilo dva i to

Foto: Ilustracija

Na području Policijske uprave Brodsko-posavske tijekom protekla 24 sata evidentirano je ukupno pet kaznenih djela od kojih su svih pet kaznenih djela iz općeg kriminaliteta. U strukturi općeg kriminaliteta najbrojnija su imovinska kaznena djela kojih je bilo dva i to dva kaznena djela teške krađe.
Što se tiče stanja sigurnosti u oblasti cestovnog prometa, na prometnicama Policijske uprave Brodsko-posavske tijekom protekla 24 sata dogodilo se jedna prometna nesreća a radi se o prometnoj nesreći s materijalnom štetom.
Tijekom protekla 24 sata na području Policijske uprave brodsko-posavske evidentirano je devet prekršaja i to tri prekršaja iz Zakona o prekršajima protiv javnog reda i mira, tri prekršaja iz Zakona o sprječavanju nasilja u obitelji i tri prekršaja iz drugih zakona. 
 



Stranica