Stanje sigurnosnih događaja u protekla 24 sata

Slika PU_BP/IMG_2916-pol.vozilo.jpg

Na području Policijske uprave Brodsko-posavske tijekom protekla 24 sata evidentirano je ukupno 12 kaznenih djela od kojih su 11 kaznenih djela iz općeg kriminaliteta i jedno kazneno djelo iz gospodarskog kriminaliteta. U strukturi općeg kriminaliteta najbrojnija

Foto: Ilustracija

Na području Policijske uprave Brodsko-posavske tijekom protekla 24 sata evidentirano je ukupno 12 kaznenih djela od kojih su 11 kaznenih djela iz općeg kriminaliteta i jedno kazneno djelo iz gospodarskog kriminaliteta. U strukturi općeg kriminaliteta najbrojnija su imovinska kaznena djela kojih je bilo deset i to pet kaznenih djela teške krađe i pet kaznenih djela krađe.
Što se tiče stanja sigurnosti u oblasti cestovnog prometa, na prometnicama Policijske uprave Brodsko-posavske tijekom protekla 24 sata dogodilo se dvije prometne nesreće i to jedna prometna nesreća s ozlijeđenim osobama i jedna prometna nesreća s materijalnom šteto. U prometnoj nesreći s ozlijeđenim osobama, dvije osobe su zadobile teške tjelesne ozlijede dok je jedna osoba lakše ozlijeđena. 
Tijekom protekla 24 sata na području Policijske uprave brodsko-posavske evidentirano je tri prekršaja i to jedan prekršaj iz Zakona o prekršajima protiv javnog reda i mira, jedan prekršaj iz Zakona o oružju i jedan prekršaj iz Zakona o strancima. 
 



Stranica