Stanje sigurnosnih događaja za vikend

Slika PU_BP/Zgrada PU-Gupčeva.jpg

Na području Policijske uprave Brodsko-posavske tijekom proteklog vikenda evidentirano je ukupno 19 kaznenih djela od kojih su 17 kaznenih djela iz općeg kriminaliteta i dva kaznena djela iz gospodarskog kriminaliteta. U strukturi općeg kriminaliteta 14 kaznenih

Foto: Ilustracija

Na području Policijske uprave Brodsko-posavske tijekom proteklog vikenda evidentirano je ukupno 19 kaznenih djela od kojih su 17 kaznenih djela iz općeg kriminaliteta i dva kaznena djela iz gospodarskog kriminaliteta. U strukturi općeg kriminaliteta 14 kaznenih djela su imovinska kaznena djela i to dva kaznena djela teške krađe, sedam kaznenih djela krađe i pet kaznenih djela oštećenja tuđe stvari.
Što se tiče stanja sigurnosti u oblasti cestovnog prometa, na prometnicama Policijske uprave Brodsko-posavske tijekom proteklog vikenda dogodilo se ukupno 10 prometnih nesreća od kojih dvije prometne nesreće s ozlijeđenim osobama i osam prometnih nesreća s materijalnom štetom. U ovim prometnim nesrećama šest osoba su zadobile lake tjelesne ozlijede. 
Tijekom proteklog vikenda na području Policijske uprave brodsko-posavske evidentirano je ukupno 17 prekršaja i to sedam prekršaja iz Zakona o prekršajima protiv javnog reda i mira, sedam prekršaja iz Zakona o sprječavanju nasilja u obitelji, dva prekršaja iz Obiteljskog zakona i jedan prekršaj iz Zakona o ugostiteljskoj djelatnosti.
Na području Policijske uprave brodsko-posavske tijekom proteklog vikenda evidentiran je i jedan požar na poljoprivrednim površinama.
 



Stranica