Nadzori - PP Vrpolje

Slika PU_BP/PP Vrpolje (4).jpg

Policijski službenici Policijske postaje Vrpolje su unazad nekoliko dana poduzeli aktivnosti nadzora ugostiteljskih objekata na svom postajnom području. U jednom slučaju su na području općine Donji Andrijevci u ugostiteljskom objektu

Foto: PU brodsko-posavska

Policijski službenici Policijske postaje Vrpolje su unazad nekoliko dana poduzeli aktivnosti nadzora ugostiteljskih objekata na svom postajnom području. U jednom slučaju su na području općine Donji Andrijevci u ugostiteljskom objektu, zatekli 21-godišnjeg zaposlenika u posluživanju alkoholnih pića pijanim osobama. Protiv njega slijedi prekršajni nalog Prekršajnom sudu zbog prekršaja iz Zakona o prekršajima protiv javnog reda i mira.

Na području općine Velika Kopanica i Donji Andrijevci, prilikom obilaska ugostiteljskih objekata, utvrdili su slučajeve kršenja lokalnih propisa o radnom vremenu. Naime, u dva slučaja je potvrđeno da ugostiteljski objekti rade izvan dozvoljenog radnog vremena. Slijedi obavijest o počinjenom prekršaju Ispostavi državnog inspektorata u Slavonskom Brodu zbog povrede odredbi Zakona o ugostiteljskoj djelatnosti.



Stranica