Sažetak sigurnosnih događaja

Slika PU_BP/Zgrada PU-Gupčeva.jpg

Na području Policijske uprave Brodsko-posavske tijekom protekla 24 sata evidentirano je ukupno šest kaznenih djela od kojih su svih šest kaznenih djela iz općeg kriminaliteta. U strukturi općeg kriminaliteta većina su imovinska kaznena djela, kojih je bilo pet i to

Foto: Ilustracija

Na području Policijske uprave Brodsko-posavske tijekom protekla 24 sata evidentirano je ukupno šest kaznenih djela od kojih su svih šest kaznenih djela iz općeg kriminaliteta. U strukturi općeg kriminaliteta većina su imovinska kaznena djela, kojih je bilo pet i to četiri kaznena djela krađe i jedno kazneno djelo oštećenje tuđe stvari.
Što se tiče stanja sigurnosti u oblasti cestovnog prometa, na prometnicama Policijske uprave Brodsko-posavske tijekom protekla 24 sata dogodilo se četiri prometne nesreće i to jedna prometna nesreća s smrtno stradalom osobom, jedna s ozlijeđenim osobama i dvije prometne nesreće s materijalnom štetom. U ovim prometnim nesrećama jedna osoba je smrtno stradala, jedna je zadobila teške tjelesne ozlijede dok je jedna osoba lakše ozlijeđena.
Tijekom protekla 24 sata na području Policijske uprave brodsko-posavske evidentirano je šest prekršaja i to dva prekršaja iz Zakona o prekršajima protiv javnog reda i mira, jedan prekršaj iz Zakona o sprječavanju nasilja u obitelji i dva prekršaja iz Zakona o strancima.
U protekla 24 sata evidentiran je i šest požara od kojih dva na građevinama, jedan na prometnim sredstvima i tri bez materijalne štete.
 



Stranica