Razriješene teške krađe

Slika PU_BP/IMG_1433-sl.voziloB.jpg

Kriminalističkim istraživanjem nad 29-godišnjakom, policijski službenici Policijske postaje Vrpolje su potvrdili sumnju u kazneno djelo teške krađe. Utvrđeno je da je on početkom lipnja na području općine Donji Andrijevci  

Foto: Ilustracija

Kriminalističkim istraživanjem nad 29-godišnjakom, policijski službenici Policijske postaje Vrpolje su potvrdili sumnju u kazneno djelo teške krađe. Utvrđeno je da je on početkom lipnja na području općine Donji Andrijevci ušao u neograđeno dvorište (vlasništvo 63-godišnjakinje), te kroz šupu, na krov, pa potom na tavan, ušavši u unutrašnjost kuće odakle je otuđio šunku težine pet kilograma, digitalni TV prijemnik i nekoliko bjanko čekova.

Također je utvrđeno da je on sa 23-godišnjakom i 27-godišnjakom, tijekom svibnja i lipnja ove godine, na području općine Donji Andrijevci, nasilno otvorio prozor na dvorišnoj zgradi (vlasništvo 64-godišnjaka), te su iz unutrašnjosti otuđili veću količinu predmeta i raznog alata. Policija je dio predmeta pronašla, te će biti vraćeni vlasnicima, no pronađeni su i drugi predmeti za koje se sumnja da potječu iz kaznenog djela. Policija nastavlja daljnji rad, a protiv svih osumnjičenika slijede kaznene prijave nadležnom Općinskom državnom odvjetništvu u Slavonskom Brodu.



Stranica