Pronađeno razno streljivo i sjemenke indijske konoplje

Slika PU_BP/zapljena oružja-obrada.jpg

Policijski službenici Policijske postaje Vrpolje su jučer zbog sumnje u kaznena djela, a temeljem sudskog naloga pretražili dom i prostorije 14-godišnjaka i 28-godišnjaka (obje lokacije na području općine Vrpolje). U prvom slučaju

Foto: Ilustracija

Policijski službenici Policijske postaje Vrpolje su jučer zbog sumnje u kaznena djela, a temeljem sudskog naloga pretražili dom i prostorije 14-godišnjaka i 28-godišnjaka (obje lokacije na području općine Vrpolje). U prvom slučaju su kod  14-godišnjaka pronašli i oduzeli oružje: 102 kom streljiva za automatsku pušku cal. 7,62 x 39 mm, dva spremnika za automatsku pušku, jedan spremnik za pištolj, 14 komada puščanog streljiva NN kalibra, četiri komada streljiva za protuavionski top NN kalibra, dva tromblonska nastavka za PAP i tri komada lovačkih patrona. Protiv njega slijedi kaznena prijava zbog osnovane sumnje da je počinio kazneno djelo nedozvoljenog posjedovanja oružja i eksplozivnih tvari nadležnom Općinskom državnom odvjetništvu za mladež u Slavonskom Brodu, kao i izvješće Centru za socijalnu skrb.

U drugom slučaju su kod 28-godišnjaka pronašli nargilu sa tragovima droge i nekoliko komada sjemenki indijske konoplje. Policija nastavlja daljnji rad i kriminalističko istraživanje, te slijedi podnošenje odgovarajućih prijava.  



Stranica