Razriješena krađa i dvije teške krađe

Slika PU_BP/zgrada-PP-Sl.Brod-001.jpg

Policijski službenici Policijske postaje Slavonski Brod su dovršenim kriminalističkim istraživanjem razriješili kazneno djelo krađe i tri teške krađe. Kriminalističkim istraživanjem nad trojicom mladića (dvojicom 18-godišnjaka i 19-godišnjakom)

Foto: PU brodsko-posavska 

Policijski službenici Policijske postaje Slavonski Brod su dovršenim kriminalističkim istraživanjem nad trojicom mladića (dvojicom 18-godišnjaka i 19-godišnjakom) potvrdili sumnju u kazneno djelo krađe. Utvrđeno je da su oni 9./10. kolovoza prošle godine, tijekom noći, u Lužanima, nasilno otvorili slabo zaštićen poklopac na škrinji sa sladoledom, otuđivši pritom 76 komada razne vrste sladoleda.

Nadalje je utvrđeno da su 15-godišnjak, 17-godišnjak i 18-godišnjak u vremenu od 1. do 7. ožujka, u Lužanima, iskoristili odsutnost 81-godišnjeg vlasnika kuće i ušli u unutrašnjost preko terase kroz otvoren prozor. Otuđili su dva muška sata, jedan ženski sat i srebrnu narukvicu. 

Također je utvrđeno da su šestorica mladića u dobi od 14 do 18, dana 18./19. ožujka, nasilno otvorili prozor spremišta tenis kluba sa područja općine Oriovac, te iz unutrašnjosti otuđili 20 boca piva i 15 boca mineralne, razbivši pritom reflektorsku sijalicu.

U suradnji sa državnim odvjetništvom u Slavonskom Brodu policija je protiv osumnjičenika podnijela odgovarajuće kaznene prijave.



Stranica