Sažetak događaja tijekom vikenda

Tijekom vikenda na području policijske uprave evidentirano je ukupno 23 kaznena djela od kojih je 16 protiv imovine, 12 prometnih nesreća od kojih šest s ozlijeđenim osobama i šest s materijalnom štetom, te je utvrđeno 12 prekršaja. 

Tijekom vikenda na području policijske uprave evidentirano je ukupno 23 kaznena djela od kojih je 16 protiv imovine, dva kaznena djela protiv pravosuđa, dva kaznena djela protiv života i tijela, te po jedno kazneno djelo protiv opće sigurnosti ljudi i imovine i sigurnosti prometa, protiv slobode i prava čovjeka i građanina, te protiv braka, obitelji i mladeži. 

Na prometnicama policijske uprave za vikend se dogodilo ukupno 12 prometnih nesreća od kojih šest s ozlijeđenim osobama i šest s materijalnom štetom. U ovim prometnim nesrećama pet osoba je lakše ozlijeđeno, dok je jedna osoba zadobila teške tjelesne ozljede. 

Unazad tri dana evidentirano je ukupno 12 prekršaja od čega devet iz Zakona o prekršajima protiv javnog reda i mira i tri iz Zakona o zaštiti od nasilja u obitelji. Također su zabilježena tri slučaja kršenja odredbi članka 95 Obiteljskog zakona.

Od ostalih događaja na području policijske uprave tijekom vikenda bilježe se dva požara na građevinama s materijalnom štetom u kojima nije bilo ozlijeđenih osoba.



Stranica