PP Okučani - izvješće

Na području Policijskih postaja Okučani i Nova Gradiška u vremenskom periodu od 20. do 27. lipnja 2011. godine, zabilježeno je ukupno 15 kaznenih djela od kojih su svih 15 u strukturi općeg kriminaliteta. Dakle, u strukturi općeg kriminaliteta najbrojnija su

 

Na području Policijskih postaja Okučani i Nova Gradiška u vremenskom periodu od 20. do 27. lipnja 2011. godine, zabilježeno je ukupno 15 kaznenih djela od kojih su svih 15 u strukturi općeg kriminaliteta. Dakle, u strukturi općeg kriminaliteta najbrojnija su imovinska kaznena djela (9) i to jedna teška krađa, četiri krađe i četiri oštećenja tuđe stvari.
Što se tiče stanja sigurnosti u oblasti cestovnog prometa, na području Policijske postaje Nova Gradiška i Okučani, dogodilo se ukupno šest prometnih nesreće, od kojih su tri s ozlijeđenim osobama i tri prometne nesreće s materijalnom štetom. U ovim prometnim nesrećama tri osobe su lakše ozlijeđene. 
Tijekom prošlog tjedna evidentirano je ukupno 10 prekršaja i to šest prekršaja iz Zakona o prekršajima protiv javnog reda i mira i četiri prekršaja iz Zakona o sprječavanju nasilja u obitelji. 
Na graničnom prijelazu Stara Gradiška – Bosanska Gradiška državnu granicu je u prošlom tjednu prešlo ukupno 130 402 putnika i 44 432 vozila.
 



Stranica