Najava: Preventivni program "Športom protiv nasilja"

Slika PU_BP/Natjecanje-TKD.jpg

Dana 16. lipnja s početkom u 12 sati u dvorani Osnovne škole „Ivan Meštrović“ u Vrpolju, održat će se svečanost projekta pod nazivom „Pomoć Tae-kwon-do klubu Vrpolje“, koji policijska uprava provodi u okviru preventivnog programa 

Foto: PU brodsko-posavska

Dana 16. lipnja s početkom u 12 sati u dvorani Osnovne škole „Ivan Meštrović“ u Vrpolju, održat će se završna svečanost projekta pod nazivom „Pomoć Tae-kwon-do klubu Vrpolje“. Ovaj projekt je sastavni dio preventivnog programa „Športom protiv nasilja“ koji se provodi u organizaciji Policijske uprave brodsko-posavske, a uz suradnju Županije brodsko-posavske, osnovne škole, te Općina: Vrpolje, Slavonski Šamac i Velika Kopanica.  

Na svečanosti će biti izvršena primopredaja sportske opreme „tatamija“, „Tae-kwon-do klubu Vrpolje“. Također će tom prigodom pripadnici Interventne jedinice policije Policijske uprave brodsko-posavske i članovi „Tae-kwon-do kluba Vrpolje“ izvesti pokazne vježbe. Svrha ovog projekta je pomoć klubu u nabavci sportske opreme za trening, te potaknuti djecu i mlade na bavljenje sportom i na takav način prevenirati nasilje među mladima. Važno je prepoznati sposobnosti naše djece i omogućiti im njihov razvoj.  



Stranica