Prekršaji

Slika PU_BP/Fotografija-0003-ZSPC1.jpg

Policijski službenici Postaje granične policije Stara Gradiška, jučer oko 13.20 sati na području općine Davor, utvrdili su da 43-godišnjak upravlja osobnim automobilom Renault pod utjecajem alkohola. Izvršenim alko-testiranjem utvrđena je  

Foto: Ilustracija 

Policijski službenici Postaje granične policije Stara Gradiška, jučer oko 13.20 sati na području općine Davor, utvrdili su da 43-godišnjak upravlja osobnim automobilom Renault pod utjecajem alkohola. Izvršenim alko-testiranjem utvrđena je koncentracija alkohola u njegovu organizmu u iznosu od 1,94 promila.

Sinoć oko 21.20 sati na autocesti A-3 u blizini Sibinja prometni policajci su utvrdili da 56-godišnjak iz Zagreba upravlja osobnim automobilom Škoda Octavia pod vidnim utjecajem alkohola. Alko-testiranjem je u njegovu organizmu utvrđena koncentracija alkohola u iznosu od 1,74 promila.

Policijski službenici su u oba slučaja postupili u okviru policijskih ovlasti, te protiv prekršitelja slijede optužni prijedlozi nadležnom Prekršajnom sudu zbog počinjenih prekršaja iz Zakona o sigurnosti prometa na cestama.



Stranica