Teško ozlijeđen biciklista

Slika PU_BP/Beravci-prom.nesreća.jpg

Jučer oko 9.55 sati u Beravcima dogodila se prometna nesreća u kojoj je jedna osoba teško ozlijeđena. Prometna nesreća se dogodila kad je 23-godišnji vozač upravljajući osobnim automobilom Fiat Brava, zbog nepropisne

Foto: PU brodsko-posavska

Oko 9.55 sati, jučer u Beravcima, dogodila se prometna nesreća u kojoj je jedna osoba teško ozlijeđena. Prometna nesreća se dogodila kad je 23-godišnji vozač upravljajući osobnim automobilom Fiat Brava, zbog nepropisne brzine u kočenju i zanošenju prednjim dijelom vozila udario u bicikl koji se kretao ispred njega, a kojim je upravljao 74-godišnjak. Biciklista je u ovoj prometnoj nesreći zadobio teške tjelesne ozljede, te je nakon što mu je pružena liječnička pomoć, zadržan na daljnjem liječenju u bolnici u Slavonskom Brodu. Policijskim očevidom je također utvrđeno da 23-godišnjak kao mladi vozač nije smio upravljati osobnim automobilom čija snaga motora prelazi 75 kW, a upravljao je kroz naselje brzinom koja je 30 do 50 km/h veća od prometnim pravilom propisanih 50 km/h.

Policijski službenici protiv 23-godišnjeg vozača dostavljaju kaznenu prijavu zbog kaznenog djela izazivanja prometne nesreće i obavezni prekršajni nalog zbog počinjenog prekršaja iz Zakona o sigurnosti prometa na cestama.



Stranica