Norijada bez izgreda

Slika PU_BP/Maturanti.1-.jpg

Brodsko-posavski maturanti u utorak su proslavili zadnji dan škole. U povorci koja se kretala brodskim ulicama bilo ih je oko 1100. Proslava je započela u 19 sati, okupljanjem ispred njihovih škola, potom su svi oko 19.15 krenuli ka užem središtu

Foto: PU brodsko-posavska

Brodsko-posavski maturanti u utorak su proslavili zadnji dan škole. U povorci koja se kretala brodskim ulicama bilo ih je oko 1100. Proslava je započela u 19 sati, okupljanjem ispred njihovih škola, potom su svi oko 19.15 krenuli ka užem središtu grada.

Svečanost maturanata pratilo je sveukupno oko tri tisuće osoba, a proslava se odvijala na gradskom Korzu, pod pokroviteljstvom Grada Slavonskog Broda do 23 sata. Pojedinci i manje grupe maturanata svoj dan je slavilo i do jutarnjih sati, ali pod budnim policijskim okom. Policijski službenici su osim užeg područja grada i Korza, svojom nazočnošću nadzirali ovu proslavu i pojačano djelovali na raznim drugim javim prostorima, posebice oko ugostiteljskih objekata, škola, parkova i drugih prostora na kojima se inače okupljaju mladi.

Obzirom da je organizacija bila odlična uz brojna zaštitarska i policijska osiguranja, proslava Dana maturanata je protekla u najboljem redu bez ijednog incidenta.

 

  



Stranica