Sankcionirani alkoholizirani vozači

Slika /PU_BP/Ilustracije2018/Alkohol_vožnja.jpg

Svi alkoholizirani vozači su smješteni u prostorije policije do prestanka djelovanja opojnog sredstva, te policijski službenici protiv vozača podnosi optužne prijedloge zbog prekršaja iz Zakona o sigurnosti prometa na cestama

Foto: Ilustracija

Novogradiški policajci su tijekom vikenda vršeći pojačane nadzore prometa sa naglaskom na vozače koji upravljaju pod utjecajem alkohola, utvrdili više prometnih prekršaja.

Pa su tako u petak, 3.ožujka oko 22 sata u Novoj Gradiški, prilikom nadzora prometa, zaustavili osobni automobil, kojim je upravljao 39-godišnjak. Izvršenim nadzorom ispitivanja alkoholiziranosti vozača kod istog je utvrđena prisutnost alkohola u organizmu od 1,57 promila.

Zatim u subotu, 4. ožujka oko 2,30 sata u Novoj Gradiški, zaustavljen je osobni automobil, kojim je upravljao 53-godišnjak. Izvršenim alkotestiranjem utvrđeno je da isti upravlja pod utjecajem alkohola od 1,69 promila.

Također u subotu, 4. ožujka oko 22,50 sati u Novoj Gradiški, zaustavljen je osobni automobil, kojim je upravljao 60-godišnjak. Izvršenim alkotestiranjem utvrđeno je da isti upravlja pod utjecajem alkohola od 1,34 promila.

Svi alkoholizirani vozači su smješteni u prostorije policije do prestanka djelovanja opojnog sredstva, te policijski službenici protiv vozača podnosi optužne prijedloge zbog prekršaja iz Zakona o sigurnosti prometa na cestama.
 

Stranica