Provalio u dva ugostiteljaka objekta, a iz crkve otuđio milodar i posude za hostije

Slika /PU_BP/Ilustracije2018/IMG_0756-lisice.jpg

Također je utvrđeno da je 32-godišnjak, dana 13. studenoga, tijekom noći, provalio u dva ugostiteljska objekta na području Nove Gradiške, otuđivši nekoliko tisuća kuna, te 114 kutija raznih cigareta

Foto: Ilustracija

Policijski službenici Policijske postaje Nova Gradiška, jučer su dovršili kriminalističko istraživanje nad 32-godišnjakom, potvrdivši sumnju u počinjenje tri kaznena djela teške krađe.

Utvrđeno je da je osumnjičeni, dana 12. studenoga, tijekom dana, u Novoj Gradiški, ušao u crkvu, provalio u dvije kutije i otuđio neutvrđenu količinu novca (milodar), te je iz sahristije otuđio dva komada liturgijskog posuđa za hostije.
Također je utvrđeno da je 32-godišnjak, dana 13. studenoga, tijekom noći, provalio u dva ugostiteljska objekta na području Nove Gradiške, otuđivši nekoliko tisuća kuna, te 114 kutija raznih cigareta.

Policijski službenici su 32-godišnjaka, dana 19. studenoga, uz kaznenu prijavu predali pritvorskom nadzorniku Policijske uprave brodsko-posavske, a potom sucu istrage Županijskog suda u Slavonskom Brodu, koji mu je odredio jednomjesečni istražni zatvor u trajanju od mjesec dana, te su ga policijski službenici potom predali u zatvor u Požegi.

Stranica