Otuđio osobni automobil, te prilikom izlaska s parkirališta oštetio još dva automobila

Slika /PU_BP/Ilustracije2018/GRBB_1.jpg

Kriminalističkim istraživanjem je potvrđena sumnja da je 19-godišnjak počinio dva kaznena djela krađe i kazneno djelo oštećenja tuđe stvari.

Foto: Ilustracija

Policijski službenici Policijske postaje Slavonski Brod, sumnjiče 19-godišnjaka, da je dana 6. studenoga, u 2.25 minuta, u Slavonskom Brodu, sa parkirališta ispred zgrade, u Ulici Josipa Juraja Štrosmajera, otuđio automobil koji je vlasnik ostavio otključanog. Prilikom izlaska sa parkirališta, oštetio je dva osobna automobila, odvezao se i ostavio otuđeni oštećeni automobil na raskrižju Zrinske i Kovačićeve ulice, a koji su ubrzo pronašli policijski službenici i vratili vlasniku.

Također je utvrđeno, da je 19-godišnjak iz automobila otuđio novčanik (vlasništvo 31-godišnjaka) sa osobnim dokumentima i manjom količinom novca. Građani su pronašli otuđeni novčanik u naselju Slavonija, koji je vraćen vlasniku.
Policijski službenici protiv 19-godišnjaka podnose posebno izvješće kao dopunu kaznenim prijavama zbog počinjenih kaznenih djela krađe i oštećenja tuđe stvari Općinskom državnom odvjetništvu i izvješće Centru za socijalnu skrb u Slavonskom Brodu.

Daljnjim kriminalističkim istraživanjem je utvrđeno da je 19-godišnjak, iste noći, u Ulici A. Štampara, iz osobnog automobila otuđio dvije električne cigarete (vlasništvo 41-godišnjaka). Oštećenom su uručeni podaci radi eventualnog pokretanja privatne tužbe.

Stranica