Policajci uhvatili kradljivca

Slika /PU_BP/Ilustracije2018/lisice.jpg

Kako ne bi postali žrtvom kaznenog djela, ne ostavljajte osobne dokumente (vozačku dozvolu, prometnu dozvolu i dr.), kao niti novac ili druge vrijednosti u unutrašnjosti automobila

Policijski službenici Postaje granične policije Vrpolje, dovršenim kriminalističkim istraživanjem nad 32-godišnjakom potvrdili su sumnju da je počinio kazneno djelo krađe. Osumnjičenog su uhitili policijski službenici susjedne Policijske uprave vukovarsko-srijemske te predali na kriminalističko istraživanje u Policijsku upravu brodsko-posavsku.
Pritom je utvrđeno da je 32-godišnjak, 28. siječnja, s kolnog ulaza obiteljske kuće, otuđio osobni automobil, kojeg je upaljenog s ključem u kontakt bravici ostavio 22-godišnjak.
Policijski službenici protiv počinitelja podnose posebno izvješće kao dopunu kaznenoj prijavi Općinskom državnom odvjetništvu u Slavonskom Brodu.

Apeliramo na vlasnike osobnih automobila da poduzmu odgovarajuće zaštitne mjere, te ih upozoravamo i podsjećamo na obvezu zaključavanja automobila. Kako ne bi postali žrtvom kaznenog djela, ne ostavljajte osobne dokumente (vozačku dozvolu, prometnu dozvolu i dr.), kao niti novac ili druge vrijednosti u unutrašnjosti automobila.

Foto: ilustracija

Stranica