Ignorirao policajce, no ubrzo je uhvaćen

Slika /PU_BP/Ilustracije2018/ZSPC1.JPG

Policijski službenici su utvrdili, da se radi o 44-godišnjaku, koji je upravljao automobilom prije stjecanja prava na upravljanje motornim vozilima i pod utjecajem alkohola, te je zadržan u policiji na otriježnjenju.

U subotu (27. lipnja), u 2.05 sati, u Starom Petrovom Selu, policijski službenici su prilikom redovitog nadzora kontrolirali osobni automobil, novogradiških registracijskih oznaka, no vozač je ignorirao naredbu policijskih službenika o zaustavljanju, već nastavio vožnju.

Nakon nekoliko trenutaka zaustavio je vozilo, davši se u bijeg pješice. Ponovno je ignorirao upozorenje policijskih službenika da stane, no ubrzo je uhvaćen. Policijski službenici su utvrdili, da se radi o 44-godišnjaku, koji je upravljao automobilom prije stjecanja prava na upravljanje motornim vozilima i pod utjecajem alkohola, te je zadržan u policiji na otriježnjenju.

Policija protiv 44-godišnjaka podnosi prekršajnu prijavu Općinskom sudu zbog počinjenih prekršaja iz Zakona o sigurnosti prometa na cestama.

Stranica