Obavijest za građane - upravni poslovi

Slika /PU_BP/Upravni poslovi 2019/Upr.poslovi.zgrada1..jpg

Građani nemojte dolaziti puno ranije i izlagati se nepotrebnom dužem čekanju!

Kako smo prethodno obavijestili javnost (priopćenje od dana 3. srpnja), Odjel upravnih poslova Policijske uprave brodsko-posavske od 1. srpnja, radi na novoj lokaciji, u Slavonskom Brodu, u Ulici Ivana Mažuranića broj 16.

Radno vrijeme sa strankama je svaki radni dan od ponedjeljka do petka, od 8 do 14 sati, izuzev utorka kada je radno vrijeme od 9 do 17 sati.

Preseljenjem iz zgrade u Budakovoj ulici i neadekvatnih radnih uvjeta na novu lokaciju, osigurani su bolji uvjeti za građane koji dolaze rješavati svoje administrativne poslove, te radni uvjeti zaposlenih, no i dalje se radi na poboljšanju uvjeta na dobrobit građana.

S obzirom na to da se zgrada nalazi u samom centru grada, gdje su u većini smještene i ostale ustanove i institucije, koje građani najčešće posjećuju, više je mogućnosti za parkiranje osobnih automobila na bilo kojem slobodnom parkirališnom mjestu u gradu, odnosno na obližnjem parkiralištu „Klasije“, za one građane koji dolaze vlastitim prijevozom, te također pogodnije za građane koji dolaze pješice ili koriste javni ili drugi prijevoz.

Zamijećeno je, da građani dolaze ujutro prije početka radnog vremena, sat vremena ranije, te čekaju ispred zgrade početak radnog vremena, što je nepotrebno. Trenutno nema velikih gužvi. Građani mogu doći kada su u mogućnosti u okviru radnog vremena te se ne moraju izlagati nepotrebnom dodatnom čekanju. Najveća dužina čekanja je 30-tak minuta i manje, ovisno o administrativnom poslu koji građani rješavaju. Dakle, dužina čekanja ne odstupa značajnije od dužine čekanja prilikom rješavanja poslova u drugim institucijama i ustanovama u gradu.

Pogledajte informaciju: Odjel upravnih poslova radi na novoj lokaciji - obavijest za građane

Stranica