Policajci od dvije osobe oduzeli opojnu drogu

Slika /PU_BP/Droga2018/DSC_0720.jpg

Počiniteljima su uručeni prekršajni nalozi

U nastavku aktivnosti iz područja kriminaliteta zlouporabe droga, policijski službenici Policijske uprave brodsko-posavske, oduzeli su od dvije osobe 6.78 grama marihuane i 2.35 grama opojne droge speed.

Dana 29. lipnja, u 22.40, na graničnom prijelazu Slavonski Šamac, na izlazu iz Republike Hrvatske, kontrolirajući 34-godišnjeg vozača osobnog automobila, čeških registracijskih oznaka, pronašli su i oduzeli su 6.20 grama opojne droge marihuana.

Jučer (1. srpnja), policijski službenici su kriminalističkim istraživanjem nad 18-godišnjakinjom potvrdili sumnju da je počinila kazneno djelo krađe iz trgovačkog centra u Slavonskom Brodu, kojom prilikom je ukradeni artikl vraćen odgovornoj osobi u trgovini, a koju su ujedno policajci upoznali s mogućnošću i pravom pokretanja privatne tužbe. U okviru spomenutog kriminalističkog istraživanja, policijski službenici su od 18-godišnjakinje oduzeli 0,58 grama marihuane i 2.35 grama opojne droge speed.

Policijski službenici su 34-godišnjaku i 18-godišnjakinji uručili prekršajne naloge zbog počinjenog prekršaja iz Zakona o suzbijanju zlouporabe opojnih droga.

Pisane vijesti