Upravljao vozilom pod utjecajem droge kokain te počinio niz prekršaja

Slika /PU_BP/Ilustracije2018/Brzina 232.jpg

Nadalje je kod osumnjičenog pronađeno nekoliko desetaka tableta koje se nalaze na popisu droga i sadrže psihotropne tvari za koje nije imao liječničku dokumentaciju, te je također od istoga oduzeta i teleskopska palica 

Foto: ilustracija

Dana 13.  rujna, u 13.50 sati, policijski službenici su u Slavonskom Brodu, u Osječkoj ulici kontrolirali osobni automobil, kojim je upravljao 24-godišnjak. Vozač je testiran na prisutnost droga u organizmu te je dobivena pozitivna reakcija na prisutnost droge kokain. Utvrđeno je da navedeni kod sebe nema vozačku dozvolu, niti osobnu iskaznicu, te su također utvrđene tehničke neispravnosti na vozilu.

Nadalje je kod osumnjičenog pronađeno nekoliko desetaka tableta koje se nalaze na popisu droga i sadrže psihotropne tvari za koje nije imao liječničku dokumentaciju, te je također od istoga oduzeta i teleskopska palica koju je nedozvoljeno posjedovao.

Policijski službenici su 24-godišnjaka uhitili i zadržali u policijskoj postaji do prestanka djelovanja opojnog sredstva, te protiv njega podnose optužne prijedloge Općinskom sudu u Slavonskom Brodu zbog počinjenih prekršaja iz Zakona o sigurnosti prometa na cestama, Zakona o osobnoj iskaznici, Zakona o nabavi i posjedovanju oružja građana i Zakona o suzbijanju zlouporabe droge.


Prethodno objavljena vijest: Kažnjen na Prekršajnom sudu zbog prometnih prekršaja
 

Stranica