U kombiju teže ozlijeđen suvozač

Slika PU_BP/PN NG kružni tok II Obr 300.JPG

Foto: PU brodsko-posavska

Jučer oko 5,30 sati na državnoj cesti, oko 400 metara sjeverno od naplatnih kučica Nova Gradiška dogodila se prometna nesreća u kojoj je jedna osoba teže ozlijeđena. Kolnikom državne ceste iz smjera sjevera prema jugu kretao se teretni automobil, zagrebačkih registracija u kojem se nalazio 34-godišnjak kao vozač i 37-godišnjak kao putnik u vozilu.

Zbog neprilagođene brzine kretanja, teretno vozilo kada je došlo do kružnog toka u izgradnji, koji je propisno obilježen prometnom signalizacijom udarilo je prednjim djelom u prometni znak, a potom u betonski rubni kamen nakon čega je nastavilo kretanje u smjeru juga uslijed čega je ponovno udarilo u rubni kamen te se zaustavilo na zemljanoj površini u središnjem djelu kružnog toka. U prometnoj nesreći 37-godišnjak kao putnik u vozilu zadobio je teške tjelesne ozlijede zbog kojih je zadržan na liječenju u bolnici u Novoj Gradiški.

Za kazneno djelo izazivanje prometne nesreće u cestovnom prometu policija će protiv vozača dostaviti kaznenu prijavu nadležnom državnom odvjetništvu. 



Stranica