Prometna nesreća s ozlijeđenim osobama

U subotu oko 17.20 sati u blizini Donjih Andrijevaca dogodila se prometna nesreća u kojoj su ozlijeđene četiri osobe. Prometna nesreća se dogodila jer je 24-godišnji vozač upravljajući osobnim vozilom Golf (đakovačkih

Foto:  PU brodsko-posavska

U subotu oko 17.20 sati u blizini Donjih Andrijevaca dogodila se prometna nesreća u kojoj su ozlijeđene četiri osobe. Prometna nesreća se dogodila jer je 24-godišnji vozač upravljajući osobnim vozilom Golf (đakovačkih registracijskih oznaka), u zavoju udesno zbog neprilagođene brzine izgubio nadzor nad upravljačem, te u kočenju prešao na suprotnu prometnu traku u trenutku kada je iz suprotnog smjera dolazilo drugo vozilo marke Golf (osječkih registracijskih oznaka), pa je došlo do udara prednjeg dijela jednog vozila u drugi. Nakon udara Golf osječkih registracijskih oznaka je udario u metalnu ogradu nadvožnjaka. U ovoj prometnoj nesreći teško je ozlijeđen 36-godišnji vozač Golfa osječkih registracijskih oznaka, dok je 54-godišnji putnik zadobio lakše tjelesne ozljede. Lakše su ozlijeđeni i 24-godišnji vozač Golfa đakovačkih registracijskih oznaka, kao i 20-godišnji putnik. Svi su zadržani na daljnjem liječenju u bolnici u Slavonskom Brodu.

Kod 24-godišnjeg vozača je utvrđena koncentracija alkohola u organizmu u iznosu od 0,56 promila, te protiv njega slijedi kaznena prijava zbog osnovane sumnje u počinjenje kaznenog djela izazivanja prometne nesreće.



Stranica