Najava: Sajam mogućnosti u Novoj Gradišci

Sutra u vremenu od 9 do 13 sati u Novoj Gradišci na nogometnom stadionu NK „Sloga“ održat će se projekt pod nazivom „Sajam mogućnosti“. Radi se o projektu koji je preventivnog karaktera, a sastavni je dio programa „Zajedno  

Foto: PU brodsko-posavska

Sutra u vremenu od 9 do 13 sati u Novoj Gradišci na nogometnom stadionu NK „Sloga“ održat će se projekt pod nazivom „Sajam mogućnosti“. Radi se o projektu koji je preventivnog karaktera, a sastavni je dio programa „Zajedno više možemo“.

Cilj ovog programa je zajednička suradnja policije i ostalih institucija u postizanju veće razine sigurnosti, te pozitivnom okruženju u razvoju djece i mladih, koje je važno usmjeriti na pravi put. Osim policije u ovu preventivnu aktivnost se maksimalno uključila i lokalna zajednica, odnosno Grad Nova Gradiška, koji je donirao 20 tisuća kuna za izradu promidžbenih materijala i drugih nužnih troškova u provedbi ovog programa.

Potporu daje i Turistička zajednica Grada Nove Gradiške, te će sutra na „Sajmu mogućnosti“ sudjelovati i brojne osnovne i srednje škole, te više sportskih, kulturnih, umjetničkih, tehničkih i drugih udruga građana. Biti će predstavljen njihov rad, sadržaji i programi, kojima će se ustrajati u nastojanjima da se u ovakve pozitivne aktivnosti uključe mladi, kako bi se što više bavili sličnim kreativnim, odnosno pozitivnim aktivnostima i postignućima.

U programu će sudjelovati brojni gosti i uzvanici iz MUP-a, PU brodsko-posavske, Grada Nove Gradiške, te će svoju potporu dati i predstavnici PU koprivničko-križevačke, PU krapinsko-zagorske i dr.



Stranica