Sažetak događaja unazad 24 sata

Unazad 24 sata na području iz nadležnosti rada policijske uprave evidentirano je ukupno 14 kaznenih djela od kojih su najbrojnija (devet) kaznena djela protiv imovine (pet kaznenih djela krađe i četiri kaznena djela teške

Foto: Ilustracija

Unazad 24 sata na području iz nadležnosti rada policijske uprave evidentirano je ukupno 14 kaznenih djela od kojih su najbrojnija (devet) kaznena djela protiv imovine (pet kaznenih djela krađe i četiri kaznena djela teške krađe), dva protiv života i tijela (tjelesna ozljeda), te po jedno kazneno djelo protiv sigurnosti platnog prometa i poslovanja (prijevara u gospodarskom poslovanju), protiv braka, obitelji i mladeži (nasilničko ponašanje u obitelji) i protiv javnog reda (napad na službenu osobu).

U oblasti prometa, tijekom jučerašnjeg dana, na prometnicama policijske uprave dogodilo se ukupno tri prometne nesreće i to sve tri s materijalnom štetom. U ovim prometnim nesrećama  nije bilo ozlijeđenih osoba.

U oblasti javnog reda policijski službenici su jučer intervenirali u jednom slučaju zbog povrede odredbi Zakona o prekršajima protiv javnog reda i mira, te pet puta zbog nasilja u obitelji, odnosno kršenja odredbi Zakona o zaštiti od nasilja u obitelji.  



Stranica