PP Nova Gradiška - sažetak

Na području Policijske postaje Nova Gradiška u vremenskom periodu od 18. do 25. travnja 2011. godine, zabilježeno je ukupno pet kaznenih djela, od kojih su svih pet u strukturi općeg kriminaliteta. To su jedna krađa, jedna prijevara i tri kaznena djela oštećenja

 

Na području Policijske postaje Nova Gradiška u vremenskom periodu od 18. do 25. travnja 2011. godine, zabilježeno je ukupno pet kaznenih djela, od kojih su svih pet u strukturi općeg kriminaliteta. To su jedna krađa, jedna prijevara i tri kaznena djela oštećenja tuđe stvari. 
Što se tiče stanja sigurnosti u oblasti cestovnog prometa, na području Policijske postaje Nova Gradiška, dogodilo se ukupno sedam prometnih nesreća, od kojih tri s ozlijeđenim osobama i četiri s materijalnom štetom. U ovim prometnim nesrećama dvije osobe su teže ozlijeđene i dvije su osobe zadobile lakše tjelesne ozlijede.
Tijekom prošlog tjedna evidentirano je ukupno tri prekršaja i to dva prekršaja iz Zakona o prekršajima protiv javnog reda i mira i jedan prekršaj iz Zakona o sprječavanju nasilja u obitelji. 
Na graničnom prijelazu Stara Gradiška – Bosanska Gradiška državnu granicu je u prošlom tjednu prešlo ukupno 145 928 putnika i 46 743 vozila.
 



Stranica