Dvoje teško ozlijeđenih u prometnoj nesreći

Na autocesti A-3, jučer oko 18.50 sati, kod Nove Kapele dogodila se prometna nesreća u kojoj su dvije osobe teško ozlijeđene. Prometna nesreća se dogodila na način da je 50-godišnjak upravljao osobnim automobilom Škoda Fabia, ne držeći  

Foto: Ilustracija

Na autocesti A-3, jučer oko 18.50 sati, kod Nove Kapele dogodila se prometna nesreća u kojoj su dvije osobe teško ozlijeđene. Prometna nesreća se dogodila na način da je 50-godišnjak upravljao osobnim automobilom Škoda Fabia, ne držeći se strane kretanja pa je uslijed zanošenja po kolniku sletio na travnatu površinu, gdje se vozilo u daljnjem zanošenju prevrnulo i udarilo u zaštitnu žičanu ogradu koju je i probilo, zaustavivši se na obradivoj površini, prevrnuto na bočnu stranu. U ovoj prometnoj nesreći teške tjelesne ozljede je zadobila 53-godišnja suvozačica, koja je zadržana na liječenju u bolnici u Slavonskom Brodu, dok je vozač također teško ozlijeđen, te je nakon ukazane liječničke pomoći pušten kući.

Policija protiv 50-godišnjeg vozača podnosi kaznenu prijavu zbog osnovane sumnje u kazneno djelo izazivanja prometne nesreće, a protiv suvozačice slijedi obavezni prekršajni nalog zbog kršenja odredbi Zakona o sigurnosti prometa na cestama, jer nije bila vezana sigurnosnim pojasom.



Stranica