Tjedni sažetak - PP Nova Gradiška

Na području Policijske postaje Nova Gradiška u vremenskom periodu od 14. do 21. veljače 2011. godine, zabilježeno je ukupno 9 kaznenih djela, od kojih 8 u strukturi općeg kriminaliteta i 1 u strukturi kriminaliteta droga. To su 4 krađe, 2 teške krađe, 1 oštećenje

Foto: Ilustarcija

Na području Policijske postaje Nova Gradiška u vremenskom periodu od 14. do 21. veljače 2011. godine, zabilježeno je ukupno 9 kaznenih djela, od kojih 8 u strukturi općeg kriminaliteta i 1 u strukturi kriminaliteta droga. To su 4 krađe, 2 teške krađe, 1 oštećenje tuđe stvari 1 kazneno djelo izigravanja zabrana iz sigurnosnih mjera i 1 kazneno djelo zlouporabe opojnih droga.
Što se tiče stanja sigurnosti u oblasti cestovnog prometa, na području Policijske postaje Nova Gradiška, dogodilo se ukupno 5 prometnih nesreća, od kojih 1 s poginulom osobom, 1 s ozlijeđenim osobama i 3 s materijalnom štetom. U ovim prometnim nesrećama jedna osoba je smrtno stradala i 1 osoba je zadobila teže tjelesne ozlijede.
Tijekom prošlog tjedna evidentirano je ukupno 4 prekršaja i to sva 4 iz oblasti Obiteljskog zakona.
Na graničnom prijelazu Stara Gradiška – Bosanska Gradiška državnu granicu je u prošlom tjednu prešlo ukupno 91 617 putnika i 29 141 vozila.
 



Stranica