Sažetak o događajima za prošli tjedan - PP N. Gradiška

Na području Policijske postaje Nova Gradiška u razdoblju od 24. do 31. siječnja, zabilježeno je ukupno 13 kaznenih djela od kojih je (10) najviše protiv imovine (krađa (5), oštećenje tuđe stvari (3), teška krađa (1) i razbojništvo  

Na području Policijske postaje Nova Gradiška u razdoblju od 24. do 31.  siječnja,  zabilježeno je ukupno 13 kaznenih djela od kojih je (10) najviše protiv imovine (krađa (5), oštećenje tuđe stvari (3), teška krađa (1) i razbojništvo (1)), te po jedno kazneno djelo protiv braka, obitelji i mladeži (povreda dužnosti uzdržavanja), protiv života i tijela (teška tjelesna ozljeda) i zlouporaba opojnih droga.

U oblasti cestovnog prometa, na području Policijske postaje Nova Gradiška, dogodilo se ukupno četiri prometne nesreće od kojih jedna s ozlijeđenim osobama i tri s materijalnom štetom. Jedna osoba je teško ozlijeđena.  

Evidentirano je ukupno dva prekršaja, od kojih jedan prekršaj iz oblasti Zakona o prekršajima protiv javnog reda i mira i jedan iz oblasti Zakona o zaštiti od nasilja u obitelji.

Od ostalih događaja bilježi se jedan požar na građevini s materijalnom štetom u kojem nije bilo ozlijeđenih osoba. Dogodilo se i jedno samoranjavanje u lovu i nesreća na radu, a posljedica je teško ozljeđivanje dvije osobe.

Na graničnom prijelazu Stara Gradiška – Bosanska Gradiška državnu granicu je prošli tjedan prešlo ukupno 37 945 putnika i 12 480 vozila.



Stranica