Razriješene teške krađe

Policijski službenici Policijske postaje Slavonski Brod u petak su dovršili kriminalističko istraživanje nad 29-godišnjakom i 30-godišnjakom zbog sumnje u kazneno djelo teške krađe. Utvrđeno je da su oni u noćnim satima (četvrtak/petak) provalili  

Foto: PU brodsko-posavska

Policijski službenici Policijske postaje Slavonski Brod u petak su dovršili kriminalističko istraživanje nad 29-godišnjakom i 30-godišnjakom zbog sumnje u kazneno djelo teške krađe. Utvrđeno je da su oni u noćnim satima (četvrtak/petak) provalili u skladište poduzeća u Budakovoj ulici u Slavonskom Brodu, otuđivši bakreni kabel, koji su prethodno izrezali škarama za željezo.

Također je dovršeno kriminalističko istraživanje nad dvojicom 14-godišnjaka i jednim 17-godišnjakom, te je utvrđeno da su oni provalili u više prodajnih štandova na prostoru gradske tržnice u Slavonskom Brodu, otuđivši više prodajnih predmeta (satovi, baterije, torbe, remenje, novčanici). Dio otuđenih predmeta je pronađen, te će biti vraćen vlasnicima.

Ukupna šteta bez stručne procjene iznosi oko šest tisuća kuna. U suradnji sa državnim odvjetništvom, policijski službenici protiv osumnjičenika podnose kaznene prijave, a protiv maloljetnika posebno izvješće nadležnom općinskom državnom odvjetništvu za mladež u Slavonskom Brod.  



Stranica