Razbojništvo u zlatarnici

Jučer oko 19 sati u Slavonskom Brodu u jednoj zlatarnici i srebrnarnici izvršeno je kazneno djelo Razbojništvo. Razbojništvo su počinile dvije maskirane osobe prema 50-godišnjem vlasniku zlatarnice, koji se tom prilikom nalazio unutar zlatarske radnje 

Foto: Ilustracija

Jučer oko 19 sati u Slavonskom Brodu u jednoj zlatarnici i srebrnarnici izvršeno je kazneno djelo Razbojništvo. Razbojništvo su počinile dvije maskirane osobe prema 50-godišnjem vlasniku zlatarnice, koji se tom prilikom nalazio unutar zlatarske radnje. Maskirane osobe su u radnju ušle naoružane pištoljima i jednim elektro šokerom i uz prijetnju i upotrebom tjelesne sile prema vlasniku iz radnje otuđili veću količinu zlatnog i srebrnog nakita.
Osobni opis počinitelja: 
- jedna osoba je muškarac krupnije građe, visine oko 180 cm, odjeven u crne hlače, smeđu jaknu s crnim trokutastim uzorkom na ramenima, na nogama crne cipele, maskiran tkz. „Fantomkom“, naoružan pištoljem i elektro šokerom. 
- druga osoba je visine oko 165 cm (najvjerojatnije se radi o ženskoj osobi), odjevena u crne hlače i crnu dužu jaknu sa kapuljačom, naoružana pištoljem.
Policija je započela s kriminalističkim istraživanjem, te je noćas oko 1 sat priveden jedan muškarac zbog osnove sumnje da se dovodi u vezu s ovim kaznenim djelom . Mole se svi građani ako imaju kakvih saznanja vezano za ovo kazneno djelo da jave policiji. 
 



Stranica