U prometnoj nesreći teško ozlijeđen biciklist

U petak oko 19,35 sati u Slavonskom Brodu, na raskrižju županijske ceste 4205 i ulice A. Jarića dogodila se prometna nesreća u kojoj je jedna osoba teže ozlijeđena. Prometna nesreća se dogodila kad 44-godišnjak upravljajući tehnički neispravnim  

Foto: PU brodsko-posavska

U petak oko 19,35 sati u Slavonskom Brodu, na raskrižju županijske ceste 4205 i ulice A. Jarića dogodila se prometna nesreća u kojoj je jedna osoba teže ozlijeđena. Prometna nesreća se dogodila kad 44-godišnjak upravljajući tehnički neispravnim – neosvijetljenim biciklom, nakon skretanja udesno, brzinu nije prilagodio osobinama i stanju cesta, vidljivosti i preglednosti, pa je prilikom spuštanja niz nagib izgubio nadzor nad upravljačem, te pao na kolnik. Zadobio je teške tjelesne ozljede i zadržan na daljnjem liječenju u bolnici u Slavonskom Brodu. Alko-testom je u njegovu organizmu utvrđena koncentracija alkohola u iznosu od 1,43 promila. 

Zbog ne štovanja prometnih propisa sukladno Zakonu o sigurnosti prometa na cestama, policija protiv njega, podnosi obavezni prekršajni nalog, odnosno optužni prijedlog, te slijedi izvješće nadležnom općinskom državnom odvjetništvu.



Stranica