Požar u radionici

Jučer oko 16.50 policija je zaprimila dojavu o požaru na građevini u Novoj Gradiški u ulici Ljudevita Gaja u kojemu nije bilo ozlijeđenih osoba. Zgrada u kojoj se nalazila radionica za popravak rashladnih uređaja je u potpunosti izgorjela. Policijski službenici su

Foto: Ilustracija

Jučer oko 16.50 policija je zaprimila dojavu o požaru na građevini u Novoj Gradiški u ulici Ljudevita Gaja u kojemu nije bilo ozlijeđenih osoba. Policijski službenici su očevidom i prikupljenim saznanjima, utvrdili da je oko 16.30 sati,  u dvorišnoj zgradi (vlasništvo 61-godišnjaka) u kojoj se nalazi radionica za popravak rashladnih uređaja, došlo do požara zbog tehničkog kvara uljnog plamenika od peći centralnog grijanja.

Vatra je zahvatila unutrašnjost radionice i krovište zgrade, koja je u cijelosti izgorjela, nakon čega se proširila i na krovište garaže, vlasništvo 47-godišnjeg susjeda. Krovište susjedne garaže je djelomično nagorjelo, a požar su u 17.55 ugasili pripadnici Dobrovoljnog vatrogasnog društva Nova Gradiška. Materijalna šteta bez stručne pomoći iznosi oko 150 tisuća kuna. O požaru slijedi izviješće općinskom državnom odvjetništvu u Novoj Gradiški.



Stranica