Uhićen 22-godišnjak

VELIKA KOPANICA: Danas je provedena prekršajna obrada nad 22-godišnjakom, koji je u ugostiteljskom objektu, u nedjelju oko 21.20 remetio javni red i mir. On je u vidno alkoholiziranom stanju vikao na zaposlenicu, vrijeđajući ju, jer mu nije dala alkoholno piće.

Foto: PU brodsko-posavska

Danas je provedena prekršajna obrada nad 22-godišnjakom, koji je u Velikoj Kopanici unutar ugostiteljskog objekta, u nedjelju oko 21.20 remetio javni red i mir. On je u vidno alkoholiziranom stanju vikao na zaposlenicu, vrijeđajući ju, jer mu nije dala alkoholno piće. Sa šanka je srušio čašu i bocu koje su se razbile, nakon čega je uz viku i galamu izašao iz ugostiteljskog objekta. Ubrzo su ga zatekli policajci, na čije zapovijedi i upozorenja se oglušio i htio pobjeći, no u tome je spriječen, uhićen i doveden u službene prostorije na otriježnjenje. Prilikom pregleda, kod njega je pronađeno i izuzeto 15 komada tableta koje se nalaze na popisu opojnih droga za koje ne posjeduje liječničku dokumentaciju.

U suradnji sa općinskim državnim odvjetništvom policija protiv 22-godišnjaka podnosi optužni prijedlog Prekršajnom sudu zbog prekršaja iz Zakona o suzbijanju zlouporabe opojnih droga i Zakona o prekršajima protiv javnog reda i mira.



Stranica