Razbojništvo

U subotu oko 16 sati, zaprimljena je dojava da je u kladionici u Slavonskom Brodu, Nikole Zrinskog počinjeno razbojništvo. Policijski službenici su očevidom i prikupljenim obavijestima, utvrdili da je nepoznati muškarac oko 15.30 sati ušao u kladionicu u kojoj  

Foto: PU brodsko-posavska

U subotu oko 16 sati, zaprimljena je dojava da je u kladionici u Slavonskom Brodu, Nikole Zrinskog počinjeno razbojništvo. Policijski službenici su očevidom i prikupljenim obavijestima, utvrdili da je nepoznati muškarac oko 15.30 sati ušao u kladionicu u kojoj se zadržao oko 25 minuta, dok nisu izašli ostali  posjetitelji. Kada je ostao sam sa 24-godišnjom zaposlenicom, zaprijetio joj je pištoljem, zatraživši novac, koji mu je ona i dala (nekoliko tisuća kuna).

Nepoznata muška osoba starosti je oko 25 do 30 godina, visine oko 175 cm, srednje tjelesne građe, odjeven u crni šuškavi prsluk, sivu majicu dugih rukava, plave hlače, crne visoke cipele tzv. gležnjače, dok je na glavi nosio vunenu kapu narančaste boje. U slučaju bilo kakvih saznanja o ovoj osobi, molimo nazvati broj 192. Policija nastavlja daljnji rad na pronalasku nepoznate osobe i otuđenog novca.



Stranica