Požar u obiteljskoj kući

Jučer, nakon dojave da je u obiteljskoj kući u Slavonskom Kobašu došlo do požara u kojemu nije bilo ozlijeđenih osoba, na mjesto događaja su upućeni policijski službenici, koji su uz nazočnost inspektora zaštite od požara obavili očevid.

Foto: PU brodsko-posavska

Jučer, nakon dojave da je u obiteljskoj kući u Slavonskom Kobašu došlo do požara, na mjesto događaja su upućeni policijski službenici, koji su uz nazočnost inspektora zaštite od požara obavili očevid. Utvrđeno je da je do požara došlo oko 9.20 sati zbog nepažnje 34-godišnjakinje koja je u pepeljari na stoliću u dnevnom boravku ostavila opušak cigarete i izašla izvan kuće. Cigareta je najvjerojatnije tinjajući ispala iz pepeljare, pala sa stola, izazvavši požar koji je zahvatio garnituru i stolić, proširivši se potom dalje po dnevnom boravku i susjednoj kuhinji u prizemlju obiteljske kuće.

U tom trenutku nije bilo ukućana u kući. Požar su ugasili pripadnici Dobrovoljnog vatrogasnog društva Slavonski Kobaš i Oriovac. Slijedi izvješće nadležnom Općinskom državnom odvjetništvu u Slavonskom Brodu.



Stranica