Radeći u polju pronašao topovsko zrno

Danas oko 11.50 sati u Postaji granične policije Stara Gradiška zaprimljena je dojava da je jedan građanin pronašao oružje. Radi se o topovskom zrnu 105 mm, koje je 57-godišnjak pronašao obavljajući radove na

Foto: Ilustracija

Danas oko 11.50 sati u Postaji granične policije Stara Gradiška zaprimljena je dojava da je jedan građanin pronašao oružje. Policijski službenici su upućeni na mjesto događaja, gdje su utvrdili da je 57-godišnjak iz Pivara, prilikom obavljanja radova na svojoj poljoprivrednoj površini (oranja), pronašao topovsko zrno 105 mm sa upaljačem, koje su policijski službenici protueksplozijske zaštite uništili na siguran način.

NAPOMENA: Sukladno zakonskim odredbama građani mogu i nadalje u neograničenom vremenskom periodu policiji dragovoljno predati oružje koje nepovlasno posjeduju bez straha da će biti kažnjeni. Molimo građane da sami ne donose oružje (zbog opasnosti pri transportu), već da nas nazovu na hitni pozivni broj policije192 i policijski službenici će doći i na siguran način preuzeti oružje.



Stranica