Razriješena teška krađa

Temeljni policajci su provedenim očevidom i kriminalističkim istraživanjem u prijepodnevnim satima utvrdili, da je 31-godišnjak, 6. studenoga u noćnim satima, provalio u obiteljsku kuću i otuđio veću količinu raznih predmeta

Foto: Ilustracija

Očevidom policijskih službenika i kriminalističkim istraživanjem u prijepodnevnim satima utvrđeno je,  da je 31-godišnjak, 06. studenoga u noćnim satima, provalio u obiteljsku kuću (vlasništvo 57-godišnjakinje) u Podvinju. Iz kuće je otuđio veću količinu raznih predmeta i aparata (brusilice, bušilice, kosilicu, hoblericu, aparat za kavu, protočni bojler, škare za živicu i drugo), koje je potom prodao nepoznatim osobama na području Slavonskog Broda. Materijalna šteta bez stručne procjene iznosi oko 20 tisuća kuna.

Temeljem naloga Županijskog suda izvršena je pretraga doma i prostorija koje on koristi, te je dio otuđenih predmeta pronađen i od njega oduzet. Operativnim radom policije, dio otuđenih predmeta je pronađen kod jednog 34-godišnjeg građanina. Pronađeni otuđeni premeti su izuzeti i biti će vraćeni vlasniku, a za preostalim se traga. Policija nastavlja daljnje kriminalističko istraživanje, nakon čega slijedi podnošenje odgovarajućih pismena.



Stranica