Narušavanje javnog reda i mira

Sinoć oko 21 sati unutar ugostiteljskog objekta u Staroj Gradiški, javni red i mir narušavala su dvojica muškaraca. Policija je utvrdila da se radi o 24-godišnjaku i 29-godišnjaku, koji su se posvađali zbog narušenih međuljudskih

Foto: Ilustracija

Sinoć oko 21 sati unutar ugostiteljskog objekta u Staroj Gradiški, javni red i mir narušavali su 24-godišnjak i 29-godišnjak. Oni su se posvađali zbog narušenih međuljudskih odnosa od ranije, nakon čega je 24-godišnjak udario 29-godišnjaka u glavu. Dolaskom policijskih službenika oni su prestali sa narušavanjem javnog reda i mira. Ozlijeđenom 29-godišnjaku je ukazana liječnička pomoć u bolnici u Novoj Gradiški, gdje su ozljede okvalificirane kao lakše. Policija je sudionike ovog događaja alko testirala, te je u organizmu 24-godišnjaka utvrđena koncentracija alkohola u iznosu od 1,63 promila, a u organizmu 29-godišnjaka 1,73 promila.

Protiv obadvojice slijede optužni prijedlozi zbog počinjenih prekršaja iz Zakona o prekršajima protiv javnog reda i mira Prekršajnom sudu i izvješće Općinskom državnom odvjetništvu u Novoj Gradiški. Također je 20-godišnjoj zaposlenici ugostiteljskog objekta uručen obavezni prekršajni nalog zbog počinjenog prekršaja (posluživanje alkohola osobama koje su pod utjecajem alkohola).



Stranica