Aktivnosti prometne policije

Prometni policajci su prošli vikend pri pojačanom nadzoru prometa, utvrdili ukupno 145 mjera (od čega je proslijeđeno 79 izvješća, prekršajnih naloga, optužnih prijedloga, novčanih kazni i 66 upozorenja). U najvećem broju  

Foto: Ilustracija

Tijekom vikenda na postajnom području Postaje prometne policije Slavonski Brod, dogodilo se ukupno sedam prometnih nesreća od čega dvije s ozlijeđenim osobama i pet s materijalnom štetom. U ovim prometnim nesrećama jedna osoba je teško ozlijeđena (opasno po život), dok su tri osobe zadobile lakše tjelesne ozljede.

Prometni policajci su prošli vikend pri pojačanom nadzoru prometa, utvrdili ukupno 145 mjera (od čega je proslijeđeno 79 izvješća, prekršajnih naloga, optužnih prijedloga, novčanih kazni i 66 upozorenja). U najvećem broju utvrđeni su prekršaji kao što je brzina (50), nekorištenje sigurnosnog pojasa (13), alkohol (10), upravljanje prije stjecanja prava na upravljanje (6), neregistrirano vozilo (4), te u manjem broju prekršaji kao što je nepropuštanje pješaka, kaciga i sl.



Stranica