Nasilničko ponašanje u obitelji

Jučer oko 16.45 sati u Slavonskom Brodu, 67-godišnja žena se nasilnički ponašala u obitelji. Ona je u vidno alkoholiziranom i psihički rastrojenom stanju vrijeđala svog 69-godišnjeg supruga na kojeg je nasrnula  

Foto: Ilustracija

Jučer oko 16.45 sati u Slavonskom Brodu, 67-godišnja žena se nasilnički ponašala u obitelji. Ona je u vidno alkoholiziranom i psihički rastrojenom stanju vrijeđala svog 69-godišnjeg supruga na kojeg je nasrnula i izgrebla ga po tijelu, te je također razbacala odjeću po stanu. Po dolasku policijskih službenika i njih je vrijeđala ne slušajući izdana upozorenja i naredbe. Pružala je otpor pa su policajci opravdano i na zakonit način primijenili sredstva prisile (tjelesnu snagu) u vezi počinjenog prekršaja iz Zakona o zaštiti od nasilja u obitelji. Uz pratnju policijskih službenika smještena je u vozilo Hitne medicinske pomoći, gdje je nogom udarila policajca u glavu, nakon čega je prevezena na Odjel psihijatrije u bolnicu i zadržana na liječenju.

Protiv 67-godišnjakinje policija podnosi optužni prijedlog zbog prekršaja iz Zakona o prekršajima protiv javnog reda i mira.



Stranica