Stanje u oblasti prometa za vikend i blagdan Svi Sveti

Tijekom vikenda i blagdana Svih Svetih na prometnicama iz nadležnosti rada Policijske uprave brodsko-posavska, dogodilo se ukupno 20 prometnih nesreća, od čega jedna s poginulim osobama, sedam s ozlijeđenim

Foto: PU brodsko-posavska

Tijekom vikenda i blagdana Svih Svetih na prometnicama iz nadležnosti rada Policijske uprave brodsko-posavska, dogodilo se ukupno 20 prometnih nesreća, od čega jedna s poginulim osobama, sedam s ozlijeđenim osobama i 12 prometnih nesreća s materijalnom štetom. U ovim prometnim nesrećama jedna osoba je smrtno stradala, šest osoba je lakše ozlijeđeno, dok su tri osobe zadobile teške tjelesne ozljede. U četiri slučaja vozači su bili pod utjecajem alkohola. Izmjerene koncentracije alkohola su od 0,96 do 3,0 promila.

Od težih prometnih nesreća dogodila se jedna sa smrtnom posljedicom i to u petak oko 19.58 sati u Slavonskom Brodu, Radićeva ulica. Prometna nesreća se dogodila zbog ne držanja strane kretanja, kad je 56-godišnjak upravljajući osobnim automobilom Fiat Punto u zavoju u lijevo sletio na travnatu površinu, gdje se vozilo nekoliko puta prevrnulo i zaustavilo u odvodnom kanalu. U ovoj prometnoj nesreći na mjestu događaja, smrtno je stradao 56-godišnji vozač. Mrtvo tijelo prevezeno je u mrtvačnicu bolnice u Slavonskom Brodu, gdje je po zapovijedi istražnog suca obavljena obdukcija. O prometnoj nesreći policija dostavlja obavijest općinskom državnom odvjetništvu u Slavonskom Brodu.



Stranica