Javni red i mir - pojačani nadzori

Policija je tijekom vikenda pojačano nadzirala ugostiteljske objekte od kojih je u dva objekta na području općine Garčin utvrdila prekršaje. U jednom ugostiteljskom objektu, jedan gost je počinio prekršaj iz Zakona

Foto: Ilustracija

Policija je tijekom vikenda pojačano nadzirala ugostiteljske objekte od kojih je u dva objekta na području općine Garčin utvrdila prekršaje. U jednom ugostiteljskom objektu, jedan gost je počinio prekršaj iz Zakona o ograničenju uporabe duhanskih proizvoda, dok su u drugom ugostiteljskom objektu, isti prekršaj počinile dvije osobe, o čemu policija dostavlja obavijest Sanitarnoj inspekciji.

Također je u službene prostorije dovedena osoba (17-godišnjak) koja je narušavala javni red i mir vikom i galamom, vrijeđajući policiju. Izvršenim alko-testiranjem kod njega je utvrđena koncentracija alkohola u iznosu od 0,78 primila, te je podnesen optužni prijedlog zbog počinjenog prekršaja iz Zakona o prekršajima protiv javnog reda i mira.

Prilikom postupanja policije, nadzorom je obuhvaćeno oko 30-tak osoba, a kod četiri osobe je utvrđen prekršaj iz Zakona o osobnoj iskaznici, te im je izdano pisano upozorenje.



Stranica