Namjerno izazvao dva požara

U vezi jučerašnjeg priopćenja i namjerno izazvanog požara na osobnom automobilu, policijski službenici su dovršenim kriminalističkim istraživanjem nad 39-godišnjakom potvrdili osnovanu sumnju u kazneno djelo. Utvrđeno je, da je on zapalio

Foto: Ilustracija

U vezi jučerašnjeg priopćenja i namjerno izazvanog požara na osobnom automobilu, policijski službenici su dovršenim kriminalističkim istraživanjem nad 39-godišnjakom potvrdili osnovanu sumnju u kazneno djelo. Utvrđeno je, da je on zapalio parkirani osobni automobil Audi A6 (vlasništvo tvrtke iz Slavonskog Broda), koji je koristio 32-godišnjak.

Policijaje također utvrdila, da je 39-godišnjak prethodno (utorak u poslijepodnevnim satima), namjerno izazvao požar i na terasi ugostiteljskog objekta u Slavonskom Brodu, ul. Sv. Florijana. Požar se nije proširio sa terase na druge predmete i objekt, već se sam ugasio. U to vrijeme ugostiteljski objekt nije radio. U ova dva slučaja nije bilo ozlijeđenih osoba.

Policijaprotiv 39-godišnjaka podnosi kaznenu prijavu Općinskom državnom odvjetništvu zbog osnovane sumnje u kazneno djelo dovođenja u opasnost života i imovine opće opasnom radnjom ili sredstvom.



Stranica