Počinio niz prekršaja u prometu

Policijski službenici su, jučer oko 0,40 sati, uočili osobni automobil marke Opel koji se nije zaustavio na raskrižju Aleje M. Krleže i Osječke ulice u Slavonskom Brodu, na crveno svjetlo. On je ignorirao svjetleću „Stop“ pločicu, odnosno naredbu policije da stane, već je nastavio voziti

Foto: PU brodsko-posavska

Jučer oko 0,40 sati, policijski službenici su uočili osobni automobil marke Opel koji se nije zaustavio na raskrižju Aleje M. Krleže i Osječke ulice, na crveno svjetlo. On je ignorirao svjetleću „Stop“ pločicu policije, odnosno naredbu da se zaustavi, već je produžio sa vožnjom. Policijski službenici su ga ubrzo zaustavili u Osječkoj ulici i utvrdili da se za volanom nalazi 36-godišnjak iz Slavonskog Broda. Također je utvrđeno da je početkom listopada isteklo važenje prometne dozvole. Obzirom da je bio pod vidnim utjecajem alkohola, podvrgnut je alkotestiranju, kojom prilikom je utvrđena koncentracija alkohola u njegovu organizmu u iznosu od 2,45 promila. Isključen je iz prometa, doveden u službene prostorije i zadržan do otriježnjenja.

Protiv 36-godišnjaka slijedi optužni prijedlog Prekršajnom sudu u Slavonskom Brodu zbog počinjenih prekršaja iz Zakona o sigurnosti prometa na cestama.



Stranica