Lažno prijavio krađu vozila

Policijski službenici su u ponedjeljak dovršili kriminalističko istraživanje nad 57-godišnjakom s područja grada Pule, te utvrdili da je počinio kazneno djelo  lažnog prijavljivanja kaznenog djela. On je u rujnu policiji

Policijski službenici su u ponedjeljak dovršili kriminalističko istraživanje nad 57-godišnjakom s područja grada Pule, te utvrdili da je počinio kazneno djelo Lažno prijavljivanje kaznenog djela. On je 27. rujna ove godine policiji prijavio krađu osobnog automobila marke „Citroen C5“, koji je koristio, a inače vlasništvo njegovog prijatelja iz Pule, dok  je bio parkiran u jednoj ulici u Slavonskom Brodu.

Policija je kriminalističkim istraživanjem zbog niza nelogičnosti njegove prijave utvrdila, da postoje osnove sumnje da je on lažno prijavio to kazneno djelo, te ga isti dan uhitila radi daljnjeg kriminalističkog istraživanja, kojim je potvrđena osnovana sumnja da je počinio kazneno djelo Lažno prijavljivanje kaznenog djela. U dogovoru s nadležnim državnim odvjetništvom policija protiv njega podnosi kaznenu prijavu.  



Stranica