Uhićeni razbojnici

Vezano uz razbojništvo (priopćenje od 15. rujna) koje se dogodilo u Novoj Gradiški, Sl. Graničara, 15. rujna oko 00.45 sati, policija je uhitila dva mladića u dobi od 19 i 20 godina, nad kojima je dovr


Foto: Ilustracija
 
Vezano uz razbojništvo koje se dogodilo u Novoj Gradiški, Sl. Graničara, 15. rujna oko 0.45 sati, policija je uhitila dvojicu muškaraca iz Nove Gradiške u dobi od 19 i 20 godina. Oni su u blizini ugostiteljskog objekta nasrnuli na 47-godišnjaka, istukli ga i nasilno mu iz džepova hlača izvukli novac i to 30 tisuća kuna i 50 eura.
Izvršenim alko-testiranjem utvrđena je koncentracija alkohola u organizmu 20-godišnjaka u iznosu od 1,44 promila, a kod 19-godišnjaka 1,85 promila.
Policijski službenici su dio novca pronašli i oduzeli sukladno zakonskim odredbama koji će biti vraćen vlasniku, te se nastavlja daljnji rad.
Mladići su danas uz kaznenu prijavu privedeni istražnom sucu županijskog suda u Slavonskom Brodu, obzirom da je kriminalističkim istraživanjem nad njima potvrđena osnovana sumnja u počinjenje kaznenog djela razbojništva.

 


Stranica