Otkriveni provalnici

Jučer je policija dovršila kriminalističko istraživanje nad 23-godišnjakom iz Đakova, te utvrdila osnovanu sumnju da je on zajedno s još dvojicom 24-godišnjaka s područja Đakova počinio dvije teške krađe provaljivanjem

 
Foto: Ilustracija

Jučer je policija dovršila kriminalističko istraživanje nad 23-godišnjakom iz Đakova, te utvrdila osnovanu sumnju da je on zajedno s još dvojicom 24-godišnjaka s područja Đakova počinio dvije teške krađe provaljivanjem. U sedmom mjesecu ove godine 23-godišnji mladić je zajedno s jednim 24-godišnjakom, pomoću podesnog predmeta pokidao bravu na ulaznim vratima jedne trgovine u mjestu Stari Perkovci, te su iz nezaključane registar kase odnijeli 220 kuna kovanog novca. Tijekom mjeseca kolovoza on je zajedno s drugim 24-godišnjakom provalio ulazna vrata skladišta jedne benzinske pumpe na području općine Donji Andrijevci, te su tom prilikom odnijeli veću količinu cigareta i druge robe u vrijednosti oko 8 tisuća kuna.
Policija u dogovoru s državnim odvjetništvom protiv trojice mladića podnosi posebna izvješća kao dopune kaznene prijave za kaznena djela Teške krađe.  


Stranica